WordPress websites

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS. Het is in 2003 ontwikkeld door Matthew Mullenweg maar het wordt tegenwoordig door een grote groep ontwikkelaars ondersteund! Omdat PHP de basis is van het systeem is het voor ontwikkelaars makkelijk aanschuiven om mee te programmeren. Dit komt omdat PHP een van de standaarden is in de programmeer wereld.

Door in te loggen is het mogelijk zelf je website te beheren. Je kunt teksten aanpassen, afbeeldingen toevoegen, video’s plaatsen en je zoekmachine optimalisatie op orde brengen. Kortom, erg simpel in gebruik en super gebruikersvriendelijk.

WordPress is een CMS

Voorheen was het vooral geschikt om een weblog te maken. Sinds 2011 wordt het ook erg veel gebruikt als CMS. Belangrijke onderdelen hier van zijn pagina beheer waardoor de gebruiker zelf teksten kan aanpassen, afbeeldingen kan beheren, nieuwsberichten kan toevoegen, menu items beheren, media kan bijwerken en reacties op berichten monitoren.

Opensource

Opensource betekent dat de broncode gratis beschikbaar wordt gesteld voor de gebruikers door de ontwikkelaars. Er wordt wereldwijd door duizenden mensen gewerkt aan plugins en widgets om het systeem nog beter e maken.

Plugins

Er worden tegenwoordig duizenden plugins aangeboden. Plugins bieden een krachtige basis om een installatie uit te breiden met extra functionaliteiten. Hieronder enkele voorbeelden van de door ons meest gebruikte plugins:

  • Plugins voor zoekmachineoptimalisatie
  • Google analytics integratie
  • Social media streams
  • Zelf contactformulieren aanmaken
  • Webshop (WooCommerce)

Een WordPress website iets voor jou?

A!tention en WordPress is een uitstekende combinatie. Wij hebben jaren ervaring met websites en weten precies hoe wij een WordPress website moeten programmeren. Wij werken niet met standaard thema’s maar ontwikkelen deze zelf. Zo sluit het design altijd precies aan bij de uiting en de huisstijl van het bedrijf!

Wilt u meer informatie over een WordPress website? Geen probleem! Neem contact met ons op! De koffie staat klaar!

wordpress

A!tention
Marketing 32a
6921 RE Duiven

T. 026 370 9027
E. contact@atention.nl
Route bepalen