Vormgeving

/Diensten & producten /Vormgeving
Vormgeving
Een eigen website is het visitekaartje, de digitale folder, van uw organisatie. U wilt de bezoeker (uw klant!) een goede, overzichtelijke eerste indruk van uw producten en diensten geven, en bereiken dat de klant regelmatig terugkeert naar uw website en dat de klant ook makkelijk 'de weg' kan vinden op uw website. Hiervoor dient een duidelijke structuur aanwezig te zijn, om te voorkomen dat uw klant gaat 'dwalen' en zo interesse verliest in de producten en/of diensten die u op uw website wilt presenteren.

Webdesign
Het ontwikkelen van een eigen website vergt dus veel meer dan alleen de technische kennis van onze programmeurs en ontwerpers, wij denken met u mee over de strategie, de lay-out, de doelstelling en het gebruiksgemak van uw website. Uiteraard is uw eigen inbreng van harte welkom. Wij zorgen voor de vertaalslag naar het web!

Huisstijl
Uw organisatie kan niet zonder eigen identiteit op briefpapier, logo's, visitekaartjes en presentatiemappen. Het is van groot belang om hier goed over na te denken. Wat wilt u uitstralen naar uw klanten? Wat past er qua ontwerp bij uw doelgroep? En wilt u dynamisch overkomen of juist zakelijk en direct? Dit alles is in ontwerpen en kleuren uit te drukken. Een huisstijl dient creativiteit maar ook zeker functionaliteit uit te stralen. Wij helpen u hier graag mee verder.
© 2017 Design & Powered by A!tention