DE JUISTE CODE VOOR DE JUISTE FUNCTIES

ZORGEN VOOR EEN PRETTIGE ERVARING VAN UW APPLICATIE

Maatwerk applicaties van A!tention

Standaard software biedt niet altijd en onder alle omstandigheden de gepaste oplossing. Een maatwerk applicatie kan jouw organisatie helpen het niveau omhoog te brengen. Denk aan een op maat gemaakt CRM-pakket, toegangsregistratie bij een evenement, een veilingapplicatie, het scannen van producten in jouw magazijn of het op locatie maken van een offerte met uw smartphone of tablet. 

De maatwerk applicaties van A!tention zijn specifiek naar wens van de klant ontwikkeld. Dit betekent dat er geen overbodige functionaliteit aan toegevoegd is. De maatwerk applicaties voldoen aan de standaarden die tegenwoordig worden gesteld. A!tention maakt ook hybride apps die dus uitermate geschikt zijn voor iOS, Android en Windows.

iOS en Android apps door A!tention

Een app voor op de smartphone kan voor een bedrijf of start-up erg interessant zijn! Denk aan een applicatie om een bepaald product in de schijnwerpers te zetten ter bevordering van de naamsbekendheid. Een app wordt ook veel gebruikt voor Business to business. Deze apps zijn veelal alleen te gebruiken voor personeel binnen de organisatie.

Hiernaast kunnen wij ook uw idee uitwerken tot een app. Wij bouwen apps voor iOS, Android en Windows. De apps zijn indien gewenst op ieder platform vertegenwoordigd en sluiten goed bij elkaar aan. Heb jij een gaaf idee of wil je met ons brainstormen over een app? Dat kan! Neem contact met ons op en plan een afspraak in. De koffie staat klaar!

Op maat gemaakte applicaties

Standaard software biedt niet altijd de passende oplossing voor het probleem. Een maatwerk applicatie kan jouw organisatie helpen het niveau omhoog te brengen en de werkwijze en processen te versoepelen. Wij adviseren u hier graag in.

100% strakke code

Op de juiste manier en volgens standaarden programmeren is een vereiste. Wij gaan voor 100% strakke code met zo min mogelijk poespas. Een applicatie gaat bij ons ‘de deur niet uit’ wanneer deze niet 100% stabiel, soepel en snel werkt. De developers van A!tention staan voor kwaliteit.

Gebruikerservaring

Gebruikerservaring, ook wel User Experience genoemd is een belangrijk deel van je applicatie. De gebruiker moet zo effectief mogelijk met de applicatie om kunnen gaan. Naast de techniek draagt een goed design en duidelijke content bij aan een goede User Experience.

 

Return on investment

Een investering van tijd en geld in een maatwerk applicatie moet natuurlijk wel de moeite waard zijn. Samen met de specialisten van A!tention wordt bekeken of dit zo is en of het doel ook bereikt kan worden. Interesse in een maatwerk applicatie? Neem contact met ons op.

iOS, Android en Windows Mobile

Een app op de smartphone kan voor een bedrijf of start-up erg interessant zijn! Een product in de spotlight zetten of extra informatie bieden aan je relaties is allemaal mogelijk met een app. De apps die wij maken zijn hybride, hierdoor geschikt voor alle smartphones.

Design

Een goede applicatie is natuurlijk niet alleen techniek. Een duidelijk en overzichtelijk design hoort hier ook helemaal bij. A!tention heeft designers in dienst die zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van applicaties en kicken op een uitmuntende ‘User Interface’ en bijbehorende ‘User Experience’!