Gaba-IJsbaan

Melis logistics

Rotra – Dock & Yard Management

In opdracht van Rotra hebben wij een Dock & Yard Management systeem ontwikkeld voor het aansturen van de rangeerders, vanuit een overzichtelijk scherm.

Aljan Talens Haarmode

Een presentatie website van Aljan Talens Haarmode gevestigd in Warnsveld.

Bekijk project

EVA Bezoekersregistratie App

Met de EVA Bezoekersregistratie App heeft een BHV-er de mogelijkheid om bij calamiteiten inzicht te krijgen in de geregistreerde bezoekers.
Hierdoor kan eenvoudig op een verzamelpunt afgevinkt worden of eenieder aanwezig is.

Bekijk project

HP Workstation Specialist

Vanuit HP hebben wij de opdracht gekregen om een responsive website te maken waarbij de bezoeker kennis kan maken met de HP Workstations.

Bekijk project

KVLO

In opdracht van KVLO mochten wij de nieuwe website ontwikkelen. KVLO is dé vakvereniging voor docenten en leerkrachten lichamelijke opvoeding èn combinatiefunctionarissen onderwijs en sport. Deze website is gekoppeld aan het MySite CMS.

MySite is een door A!tention zelf ontwikkeld CMS. Dit CMS biedt vele voordelen! Voor meer informatie hier over kunt u altijd even contact met ons opnemen. Dan zorgen wij voor de koffie!

Bekijk project

Touri Tour Operator Software

Touri is een nieuw Tour Operator Software pakket in de cloud, wat het mogelijk maakt jouw vluchten, accommodaties en transfers te beheren.

Touri is overal toegankelijk: op jouw pc, Mac en/of tablet. Touri brengt de Tour Operator Software overal binnen handbereik.

Touri is te koppelen met jouw reiswebsite en met het BAS backoffice systeem.

Bekijk project

Veiltex ScanApp

Met de Veiltex ScanApp, op de smartphone, is het voor een veilingmeester mogelijk om foto’s te maken van producten die zijn aangeboden voor een veiling. Door het scannen van de barcode wordt het desbetreffende kavel gevonden en kunnen er eenvoudig foto’s worden gemaakt en toegevoegd. Deze zijn daarna zichtbaar op zowel de website, mobiele website en veilingapplicatie.

Deze app is beschikbaar in de Appstore.

Veiltex Veilingapplicatie

De Veiltex Veilingapplicatie is ontwikkeld door A!tention. Veiltex is het hart van de veilingorganisatie en zorgt op een eenvoudige maar doeltreffende manier dat de veiling blijft kloppen. Veiltex is een nieuwe ster aan de hemel in veilingwereld. Software voor offline en online veilingen zonder moeilijk te doen.

Bekijk project

JCC Software

JCC Software.  De website van JCC Software is gemaakt met als basis het door ons ontwikkelde MySite waarmee JCC Software zelf gemakkelijk de website kunnen bijhouden.

MySite is een door A!tention zelf ontwikkeld CMS. Dit CMS biedt vele voordelen! Voor meer informatie hier over kunt u altijd even contact met ons opnemen. Dan zorgen wij voor de koffie!

Bekijk project

Angela Driessen

Voor Angela Driessen hebben wij de huisstijl en website mogen ontwikkelen. Angela is expert in loopbaanbegeleiding, coaching, advies en ze geeft trainingen en workshops zoals; sollicitatietraining, personal branding, teamcoaching en timemanagement!

Als CMS systeem hebben wij gebruik gemaakt van WordPress. WordPress is erg gemakkelijk in gebruik voor de klant en goed uit te breiden met eventuele nieuwe functionaliteit.

Bekijk project

Palette Colour Shoes

Voor Palette Coloured Shoes hebben wij de website ontwikkeld. Palette verkoopt allerlei unieke schoenen zoals bruidschoenen, avondschoenen, herenschoenen, kinderschoenen en bruidsaccessoires.

De webshop is gebouwd op de software van Opencart. Opencart is erg eenvoudig in gebruik en daarom ideaal voor startende of kleine ondernemers! Het aantal producten of informatiepagina’s is onbeperkt dus de webshop groeit gemakkelijk mee met uw bedrijf.

Bekijk project

Brasserie Een Mooie Dag

Voor het in september geopende restaurant Brasserie Een Mooie Dag hebben wij de website ontwikkeld. Het betreft een responsive website, dus ook geschikt voor mobiel! Als CMS systeem hebben wij gebruik gemaakt van WordPress. WordPress is erg gemakkelijk in gebruik voor de klant en goed uit te breiden met eventuele nieuwe functionaliteit.

Bekijk project

Vitesse

Wij hebben voor de supportersvereniging van Vitesse de website mogen ontwikkelen!

De website biedt een totaaloverzicht voor de supporters van Vitesse. Denk aan het laatste nieuws, media, agenda, de wedstrijden maar ook kaartverkoop en een deel voor de jeugd!

De website van de supportersvereniging van Vitesse is ontwikkeld op het MySite CMS. MySite is een door A!tention zelf ontwikkeld CMS. Dit CMS biedt vele voordelen! Voor meer informatie hier over kun je altijd even contact met ons opnemen. Dan zorgen wij voor de koffie!

 

Bekijk project

Evy Online

Wij hebben het CRM pakket Evy Online ontwikkeld.

Evy biedt overzicht in de chaos van klantgegevens. De gegevens die jij van een relatie (klant, leverancier, partner) wil bijhouden, is vaak een brij van contacten, notities, projecten, taken, documenten etc. Met Evy Online zorgt u voor orde in die chaos. Alle leden van uw team hebben snel, eenvoudig en overzichtelijk toegang tot alle gegevens die ze nodig hebben. Kortom, Evy Online helpt jou efficiënt werken.

Bekijk project

Jungle concert Apenheul

Een leuke en leerzame game voor in de Apenheul waarmee meerdere zintuigen geprikkeld worden. Wij hebben voor de Apenheul deze interactieve game mogen ontwikkelen en zijn erg trots op het resultaat!