CREATIVITEIT, STABILITEIT EN GEBRUIKERSERVARING

DE DRIE BELANGRIJKSTE ONDERDELEN VAN UW WEBSITE OF WEBSHOP!

Websites van A!tention

Websites en webshops. Wij hebben alles onder één dak. Niet alleen een professioneel design maar ook de laatste techniek, online marketing, zoekmachine optimalisatie en onderhoud aan uw websites en webshops. In goed uitgewerkte fases zorgen we voor een optimaal resultaat en blijven tegelijk binnen uw budget. Dat klinkt goed toch?

Een goede website begint bij een goed plan. Wij bespreken dit zorgvuldig tijdens een afspraak. Jij weet wat je online wilt bereiken, wij weten hoe jij dit online kunt bereiken. Op basis van deze input werken wij concreet aan een voor u doeltreffende website waar jij blij mee mag zijn!

Webshops van A!tention

Een online winkel, iets waar veel van onze klanten altijd al over nadachten maar niet precies wisten hoe te beginnen. Wij weten precies hoe dit moet worden aangepakt. Aan de hand van jouw input bedenken wij de juiste strategie om uw webshop tot een succes te maken. Wij maken, afhankelijk van de eisen, gebruik van OpenCart, WooCommerce, Magento of een maatwerk webshop.

Maak het jezelf makkelijk. Zorg voor een koppeling met uw boekhoudpakket zoals bijvoorbeeld Exact. Dit scheelt jou een hoop extra werk, waardoor je tijd over houdt voor jouw core business. En dit is iets wat jij natuurlijk het liefste doet!

Gemakkelijk in gebruik

Het juiste advies, het juiste systeem. Doordat wij voor ieder project bekijken welk systeem het best bij de opdracht past is ieder project dat wij opleveren gemakkelijk in gebruik. Dit levert jou als gebruiker een goede online ervaring.

Overal toegankelijk

Even snel een tekst bijwerken of een nieuwe nieuwsitem plaatsen. Dit is geen probleem. Omdat alle systemen online zijn kun jij inloggen met jouw unieke gebruikersnaam en wachtwoord en de gewenste wijzingen doorvoeren.

Moderne vormgeving

De designers en huisstijl ontwikkelaars van A!tention luisteren graag naar jouw ideeën.  Door simpele maar slimme vragen te stellen weten zij precies welk beeld u voor ogen heeft en vertalen dit volgens de nieuwste technieken naar een gaaf design.

Support

Iedere werkdag staan wij van 08.30 tot 17.30 voor u klaar. Heeft u vragen en/of opmerkingen? Bel dan gerust met 026 370 9027 of e-mail naar contact@atention.nl. Wij zullen snel reageren op jouw melding.

Responsive design

Tegenwoordig moet een website responsive zijn. Dit betekent dat de website zich automatisch moet aanpassen aan het formaat van het scherm waarmee de website wordt bezocht. Dit is dan ook wat A!tention doet.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een website moet goed gevonden worden. Dit levert immers nieuwe contacten op. Door een goede technische structuur van de website en de juiste inhoud qua tekst en afbeeldingen kun jij dit doel bereiken.