DE JUISTE MENSEN OP DE JUISTE PLAATS

ONZE SPECIALISTEN HELPEN U GRAAG VERDER!

Over A!tention

A!tention is een internet- en communicatiebureau gespecialiseerd in het maken van dynamische en interactieve oplossingen. In de visie van A!tention sta jij, als klant, centraal. Het bedenken en ontwikkelen van de juiste online tools voor jouw bedrijfsvoering en de vertaling hiervan is onze zorg. Door mee te denken, suggesties aan te dragen en met concrete oplossingen te komen nemen wij de “zorg” uit handen.

Wij ontwikkelen websites, webshops, apps voor smartphones en maatwerk applicaties.Hiernaast dragen wij graag de zorg voor webhosting, domeinnaam en e-mail.

A!tention is opgericht in 2005 en sinds 2016 gevestigd aan de Eusebiusbuitensingel 9 in Arnhem. In deze studio werken wij aan allerlei gave websites, webshops en maatwerk applicaties. De werknemers en partners van A!tention hebben ieder hun eigen specialiteit.

A!tention werkt met ervaren projectmanagers, developers en designers. Door deze mix van werknemers kunnen wij iedere opdracht tot een geslaagd project maken. En dit is iets waar wij altijd voor gaan. Dag in, dag uit!

CMS
Websites op basis van eigen CMS

A!tention biedt de perfecte oplossing voor wie de inhoud van de website up-to-date wil houden met bijvoorbeeld nieuwe producten, diensten, speciale aanbiedingen of voor het online zetten van het laatste nieuws binnen uw organisatie.

mobile-apps
Maatwerk applicaties

Een maatwerk applicatie kan uw organisatie helpen het niveau omhoog te brengen. Denk aan toegangsregistratie, het scannen van producten in uw magazijn of het op locatie maken van een offerte met uw smartphone of tablet.

email-hosting
Hosting en email

A!tention is met A!tention Hosting ook uw partner voor hosting en email. Onze server beheerders zorgen altijd voor de meest optimale prestaties van onze eigen servers. Hierdoor draait uw website of applicatie altijd prettig en snel. Dit zorgt voor de beste ervaring.

wordpress
WordPress

WordPress is momenteel het meest populaire content management systeem wereldwijd. Omdat WordPress uiterst simpel én flexibel is hebben wij de keuze gemaakt dit aan te bieden aan onze klanten. Interesse? Neem contact met ons op.