Hosting

A!tention Hosting is ontstaan vanuit A!tention die zich vooral richt op het ontwikkelen van websites en toepassingen. Het beheer van omgevingen vraagt echter andere vaardigheden. Toenemende veranderingen in de gehele ICT, met nieuwe mogelijkheden en aspecten als bijvoorbeeld cloud oplossingen, Office 365, beveiligingsissues maakten dat verandering noodzakelijk was.

A!tention Hosting is daarmee opgericht als beheer organisatie voor het in continuïteit onderhouden en beheer van uw hosting omgeving. Met een team van kundige mensen, ondersteunt door de juiste monitoring en tools, houden wij uw omgeving up-to-date en in de gaten.

A!tention Hosting gebruikt alleen datacenters waar bedrijfskritische ICT-apparatuur zoals servers kunnen worden ondergebracht. De datacenters zijn uitgerust met diverse voorzieningen zoals klimaatbeheersing, geavanceerde automatische brandblussystemen en back-up stroomvoorzieningen. Hierdoor kunnen wij hoge garanties bieden ten aanzien van beschikbaarheid en continuïteit.

Al onze datacenters staan in Nederland (m.u.v. eventueel door u gebruikte mogelijkheden van Microsoft en Google). Uw weet dus waar uw gegevens staan en er is geen discussie mogelijk waar uw gegevens zich in de cloud zich bevinden.

Wij hebben een servicedesk beschikbaar waar u contact mee kunt opnemen indien u er niet uit kunt komen of problemen ervaart. Zij staan u graag te woord.