A!tention Narrowcasting

Narrowcasting is het uitzenden van informatie op (moderne) beeldschermen. Narrowcasting kan heel breed ingezet worden en is voor elk bedrijf of vereniging een mooie en moderne manier om naar binnen (eigen personeel / leden) of naar buiten toe (klanten, bezoekers, patiënten) te communiceren! Narrowcasting schermen worden op afstand bediend via het internet. Via de beheersoftware plaats je eenvoudig berichten zoals afbeeldingen, tekstberichten of video.

A!tention Narrowcasting is gebruiksvriendelijke software (in de cloud) waarmee je eenvoudig presentaties samenstelt en beheert en streamt naar de beeldschermen. Met Narrowcasting kun je eenvoudig je eigen afspeellijst maken en uitzenden, helemaal toegespitst op jouw publiek. Narrowcasting is van grote betekenis in communicatie naar klanten en medewerkers, e.d.

Kenmerken van onze Narrowcasting software


Bestellen
Na bestelling ontvang je van ons een klein kastje met een mediaspeler (Raspberry Pi), een HDMI kabel en een voeding. Na aansluiting toont je TV een code waarmee je de software activeert in het cloud portaal. Daarna kun je direct aan de slag!
Als je teksten wilt toevoegen sla je deze in een afbeelding op. Slides met afbeeldingen en video sleep je eenvoudig naar je afspeellijst. Zet de presentatie op actief en je TV toont de presentatie in HD kwaliteit.

Prijzen
Prijs voor gebruik van A!tention Narrowcasting (excl Narrowcasting speler)
Informatie
Neem contact op voor meer informatie via sales@atention.nl.