Netwerkbeheer

Om altijd verbonden te kunnen zijn met het internet en indringers buiten de deur te houden is het belangrijk uw netwerkapparatuur veilig en up-to-date te houden. Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat buitenstaanders een weg banen binnen uw netwerk waardoor zij toegang krijgen tot uw data en bedrijfsapplicaties. U wilt tenslotte graag dat al uw apparatuur in uw bedrijfsnetwerk veilig en stabiel met elkaar in verbinding staat. Met preventieve controles en door middel van de juiste beveiligingsregels kunnen wij ervoor zorgen dat uw bedrijfsnetwerk aan alle beveiligingsrichtlijnen voldoet. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met netwerkapparatuur en het installeren en configureren hiervan, hierdoor voorkomt u dat er ergens een lek ontstaat voor slechtwillenden buiten uw netwerk.

Wanneer het netwerk eenmaal goed is ingericht kan deze in de meeste gevallen op afstand door ons bijgehouden en gemonitord worden. Op deze manier kunnen wij u altijd op de hoogte houden van de status van uw netwerk zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

Heeft u vragen over uw huidige netwerk of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan gerust eens contact op met A!tention.