Office 365

Office 365 is hét online cloud-platform van Microsoft. Naast de standaard Office programma’s als Word, Excel, Powerpoint en Outlook krijgt u ook de beschikking om te kiezen voor een mailbox met daarbij ruimte voor bestanden, agenda’s en contactpersonen. Of u nu op kantoor, onderweg of thuis bent, u heeft altijd toegang tot uw e-mails, bestanden, agenda’s en contactpersonen en beschikt altijd over de laatste versie van Office zodat u altijd up-to-date bent.

Office 365 heeft als voordeel dat het kan meeschalen met de grote van uw bedrijf, u betaalt namelijk een vast bedrag per maand per gebruiker. Hiermee voorkomt u dus dat u ergens voor betaalt wat u niet gebruikt. Per gebruiker heeft u de mogelijkheid om Office programma’s op 5 apparaten tegelijk te mogen gebruiken, zoals PC’s, tablets en smartphones.

Naast het feit dat uw cloud omgeving bij Microsoft altijd en overal bereikbaar is, wordt er door Microsoft ook gezorgd dat uw data altijd veilig is en gebackupped wordt over meerdere datacenters. Zodoende bent u er altijd zeker van dat u nooit uw e-mail, agenda-items of contactpersonen kwijt raakt.

KENMERKEN OFFICE 365 VAN A!tention.
Beheer van gebruikers en licenties door dBIOM B.V.
Migratiehulp van uw huidige omgeving naar de Office 365 omgeving
Hybride oplossing mogelijk om lokale- en Office 365 omgeving samen te draaien
Volledige gebruikersondersteuning

Mocht u geïnteresseerd zijn of vragen hebben over de mogelijkheden van Office 365? Neemt dan gerust eens contact op met A!tention.