(WEB)Ontwikkeling

A!tention (WEB)Ontwikkeling is het stukje van A!tention dat zich bezich houdt met het maken van dynamische en interactieve oplossingen. In onze visie sta jij, als klant, centraal. Het bedenken en ontwikkelen van de juiste online tools voor jouw bedrijfsvoering en de vertaling hiervan is onze zorg. Door mee te denken, suggesties aan te dragen en met concrete oplossingen te komen nemen wij de “zorg” uit handen.

Wij ontwikkelen websites, webshops, apps voor smartphones en maatwerk applicaties. In deze studio werken wij aan allerlei gave websites, webshops en maatwerk applicaties. De werknemers en partners van A!tention hebben ieder hun eigen specialiteit.

A!tention werkt met ervaren projectmanagers, developers en designers. Door deze mix van werknemers kunnen wij iedere opdracht tot een geslaagd project maken. En dit is iets waar wij altijd voor gaan. Dag in, dag uit!

Historie
A!tention WEB is opgericht in 2005 en sinds 2016 gevestigd aan de Eusebiusbuitensingel 9 in Arnhem. Daarvoor waren wij gevestigd in Westervoort en Duiven. Op 1 september 2012 zijn de activiteiten en personeel van Dimotion B.V. uit Zutphen overgenomen. Op 1 mei 2015 hebben wij de hosting-, media- en designactiviteiten overgenomen van Equint B.V. uit Duiven.