Serverbeheer

Voor maximale veiligheid en bereikbaarheid van uw data en bedrijfsapplicaties is het belangrijk de nodige aandacht en (pro-actief) onderhoud aan uw servers te besteden. Het laatste wat u wilt is dat wanneer er bepaalde servers uitvallen waardoor de productiviteit compleet stil komt te liggen en u niet meer bij uw data kan. In dit kader bieden wij een dienst om uw servers zowel op locatie als op afstand te installeren, beheren, pro-actief te onderhouden en monitoren en u te adviseren over de hardware en software van uw server. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van de werking van uw servers en voorkomt u bijvoorbeeld dat uw opslag vol raakt, mislukte backup-taken, softwarepakketten die achterlopen op (beveiligings-)updates en allerlei andere kritische zaken rondom uw servers.

Onze medewerkers hebben de juiste kennis en ervaring om u van al deze zaken te ontzorgen waardoor u gewoon uw werk kunt blijven doen.

Heeft u vragen omtrent uw huidige serverpark of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan gerust eens contact op met A!tention.