KRACHTIGE HOSTING EN EMAIL

DEZE MAKEN HET VERSCHIL VOOR UW WEBSITE, WEBSHOP OF APPLICATIE

Krachtige hosting bij A!tention Hosting

Webhosting en e-mail. Een mooie website of een sterke maatwerk applicatie moet natuurlijk ook goed en stabiel draaien. Een groot onderdeel hiervan is de webhosting. Wij bieden hosting aan onze klanten voor ons zelf ontwikkelde CMS genaamd MySite, maar ook voor WordPress websites en Magento webshops. A!tention Hosting heeft server beheerders in dienst die continue bezig zijn met het verbeteren van de servers. Ook worden de servers 24/7 gemonitord. Bij storingen zijn wij direct in actie. Meer info op A!tention Hosting.

Beveilig uw website met SSL

SSL (Secure Socket Layer) wordt door miljoenen websites en webshops gebruikt ter beveiliging van de internetverbinding. Financiële transacties, online aankopen, het versturen van privé gegevens worden dan versleuteld verstuurd. Hierdoor zal alle informatie tijdens het versturen vertrouwelijk blijven en niet leesbaar door derden. Een SSL verbinding wordt door de bezoeker als zeer vertrouwd ervaren. Door het ‘groene slotje’ weten ze dat de gegevens alleen bij de eigenaar terecht zullen komen.

Web hosting

Wij bieden verschillende soorten webhosting oplossingen voor onze klanten. Optimalisatie van het onderliggende platform draagt bij aan een goede bereikbaarheid en snelheid van uw website, webshop of maatwerkapplicatie.

WordPress hosting

WordPress is tegenwoordig het meest gebruikte CMS wereldwijd! De WordPress servers van A!tention zijn zo geoptimaliseerd voor dit specifieke pakket dat het altijd soepel en snel draait. Dit vinden wij zeer belangrijk en dit is ook merkbaar voor onze klanten.

Magento Hosting

Magento is een geweldig systeem voor een webshop, het biedt vele functionaliteit en groeit gemakkelijk mee met jouw bedrijf.  Maar Magento is ook een zwaargewicht als het gaat om de hosting specificaties.

SSL beveiliging

Klanten hechten waarde aan veilig internetten. Dit kan door gebruik te maken van een SSL certificaat op uw website. SSL beveiligt de verbinding tussen de bezoeker en de website. Daarnaast hecht Google veel waarde aan SSL en bevordert dit de zoekresultaten aanzienlijk!

Domein registratie

Met een domeinnaam registratie leg je jouw eigen plek vast op het internet. Dit hoort natuurlijk bij een website of webshop. A!tention legt deze graag voor jou vast! Wij kunnen iedere extensie vastleggen die beschikbaar is.

24/7 monitoring en onderhoud

Wij monitoren 24/7 alle servers waar onze websites op draaien door middel van slimme tools die ons altijd ‘up to date’ houden. Daarnaast onderhouden wij de servers regelmatig zodat deze perfect blijven draaien en geen storingen veroorzaken.