WIFI

Een WiFi-netwerk. Niemand kan meer zonder deze mooie draadloze communicatie technologie, ook uw organisatie niet. In kantoorruimtes, in winkels, op camping’s en in het openbaar, overal is tegenwoordig een WiFi-netwerk beschikbaar en het wordt allemaal steeds sneller, stabieler en veiliger.

Wij hebben ruime ervaring in het aanleggen, beheren, beveiligen en onderhouden van WiFi-netwerken in verschillende situaties en omgevingen. Samen met u kijken wij eerst naar uw omgeving en denken wij vervolgens graag met u mee om in uw bedrijf tot zo goed mogelijke oplossing te komen. Of u nu een kleine kantoorruimte heeft of een grote camping, voor elke omgeving kunnen wij een passende oplossing bieden.

Het systeem wat wij toepassen heeft als voordeel dat het perfect te schalen is op de omvang van uw ruimte. Gaat u bijvoorbeeld uw ruimte uitbreiden en is het bereik vervolgens net niet sterk genoeg? Dan kunnen wij snel en eenvoudig dit bereik door bijvoorbeeld een extra toegangspunt uitbreiden zonder dat u hierdoor meerdere WiFi-netwerken creëert.

Wanneer eenmaal het WiFi-netwerk is aangelegd kunnen wij deze op afstand elk moment van de dag monitoren en u vervolgens op de hoogte houden met de huidige status van het WiFi-netwerk.

Heeft u problemen met uw huidige WiFi-netwerk of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Neem dan gerust eens contact op.