Per 1-1-2021 gaat dBIOM verder onder de naam A!tention ICT.

Per 1-1-2021 gaat dBIOM verder onder de naam A!tention ICT.

25 December 2020

Wij hebben gekozen voor deze naamswijziging omdat ons bedrijf door de jaren heen is uitgebreid met meerdere activiteiten en samenwerkingen.

In 2009 startte dBIOM in Wezep als ICT-dienstverlener voor het Midden en Kleinbedrijf met klanten in de regio.

In een drastisch veranderende ICT-markt is dBIOM haar klanten blijven ontzorgen. Servers werden cloudoplossingen. Telefonie werd VOIP of mobiel. Het belang van internet en Wifi werd steeds belangrijker. Zeker nu in dit Corona-tijdperk waarin de medewerkers van veel bedrijven thuiswerken.

De zusteronderneming A!tention Hosting gericht op domeinen, websites en hosting is er in 2017 erbij gekomen. Waarbij in de jaren daarna onder het onder het label A!tention er steeds meer dienstverlening is bijgekomen. Dit jaar zijn activiteiten van Riset ICT services uit Duiven overgenomen en geïntegreerd in A!tention ICT en A!tention Hosting.

Al die verschillende namen leiden in de praktijk tot verwarring en extra administratie. Daarom hebben we besloten om ook alle ICT dienstverlening van dBIOM onder te brengen onder naam A!tention ICT. Zo kunnen wij ons beter als merk onderscheiden. Verder gaat er niets te veranderen; u ontvangt dezelfde vertrouwde dienstverlening geleverd vanuit de locaties Wezep en Arnhem.

Vanuit A!tention zijn we u van dienst op het gebied van:

  • Webontwikkeling (A!tention web)
  • Hosting (A!tention Hosting)
  • ICT (A!tention ICT)

Vanuit A!tention ICT zijn en blijven wij uw partner voor alle ICT-vraagstukken. Wij hopen u ook in 2021 weer van dienst te mogen zijn!

Laatste Nieuws


Overname activiteiten van Riset ICT Services B.V.
2 June 2020
Lees meer...
Update websites
24 March 2020
Lees meer...
E-mail marketing
24 March 2020
Lees meer...
Werken vanuit huis zodat het voelt als op kantoor
24 March 2020
Lees meer...
Gegevens wissen conform de GDPR (AVG)
26 February 2019
Lees meer...