Werken vanuit huis zodat het voelt als op kantoor

Werken vanuit huis zodat het voelt als op kantoor

24 March 2020

In dit Corona-tijdperk is thuiswerken bijna het nieuwe werken geworden. Dit stelt allerlei eisen aan de omgeving en de werkplek. Zo goed en zo kwaad als we kunnen vult iedereen dit nu in.

Een van de belangrijkste dingen van thuiswerken is communicatie en samenwerken. Niemand kan alleen werken en er is altijd overleg met anderen nodig. Bereikbaarheid en afstemming zoeken gaan een nieuwe fase in. Niet meer fysiek een overleg om het werk af te stemmen, maar video conferencing om dingen duidelijk te krijgen en ook elkaars interactie te zien. Met alleen bellen of whatsappen gaat toch een deel van de informatie verloren.

Voor het samenwerken biedt Microsoft tegenwoordig Office365 aan. Dit biedt ongekende mogelijkheden op het gebied van (online) samenwerken, van bestanden delen en samen bewerken tot en met videoconferencing. Dit alles in een overzichtelijke abonnementsvorm, die maandelijks kan worden aangepast.

Om de bereikbaarheid met klanten te waarborgen biedt A!tention ook mogelijkheden op het gebied van VIOP-telefonie. Bellen en gebeld worden ongeacht de locatie op (en met) het nummer van kantoor. Maximale flexibiliteit tegen lage (variabele) kosten maar met wel de mogelijkheden van een volwaardige telefooncentrale. Keuzemenu's, voicemails in de mail, wachtrijen, doorschakelijkingen, het is allemaal mogelijk.

Voor vragen en ideeën hiervoor neem contact met ons op. (ruud@atention.nl of 026-3709027)

Laatste Nieuws


Per 1-1-2021 gaat dBIOM verder onder de naam A!tention ICT.
25 December 2020
Lees meer...
Overname activiteiten van Riset ICT Services B.V.
2 June 2020
Lees meer...
Update websites
24 March 2020
Lees meer...
E-mail marketing
24 March 2020
Lees meer...
Gegevens wissen conform de GDPR (AVG)
26 February 2019
Lees meer...