Een website: een goed beeld zegt meer dan alleen tekst!

29 november 2018

Het Ermelose pannenkoekenhuis Hop Pannenkoek Hop had gisteren haar officiële opening. A!tention ontwikkelt voor het pannenkoekenhuis een nieuw logo en website. Voor de website is het natuurlijk belangrijk om beelden te hebben die daadwerkelijk de sfeer en persoonlijke aanpak weergeven van het pannenkoekenhuis. Standaard beelden (stock foto’s) volstaan hierbij natuurlijk niet.

Om het juiste beeld weer te geven is vandaag fotograaf Jan Adelaar (www.janadelaar.nl) voor ons op pad gegaan, om foto’s te maken van de opening van “Hop Pannenkoek Hop”. Op deze manier zijn goede sfeerfoto’s verkregen.  

A!tention maakt met deze beelden de website af en volgende week zal deze worden gelanceerd. Dit is weer een goed voorbeeld hoe een website tot stand dient te komen. Door inzet van de juiste disciplines en de juiste vaardigheden wordt een website gecreëerd in woord en beeld die past bij de organisatie. A!tention is hierbij de systemintegrator die de juiste vaardigheden bijeen brengt (tekstschrijver, fotografie, vormgeving, webtechnologie, e.d.). Het geheel wordt natuurlijk vervolgens beheerd in onze eigen hostingomgeving bij A!tention Hosting.

Wij wensen pannenkoekenhuis Hop Pannenkoek Hop veel succes in Ermelo

Laatste Nieuws


Narrowcasting: veel gebruiksmogelijkheden!
19 november 2018
Lees meer...
A!tention Narrowcasting ingezet bij LAN-party
19 oktober 2018
Lees meer...
Wordpress optimalisatie
15 oktober 2018
Lees meer...
A!tention 3.0
27 september 2018
Lees meer...
Nieuw privacy statement
25 mei 2018
Lees meer...