Wordpress optimalisatie

Wordpress optimalisatie

15 October 2018

Vandaag een taart van een blije klant, de Stichting Boerderijschool. De Stichting had haar Wordpress website extern laten ontwikkelen maar ze ondervonden problemen. De website wilde niet snel laden en een film op de homepage wilde niet goed afspelen.

Beide zaken zijn door A!tention opgelost door de website te verplaatsen naar onze servers en de gemaakte template te optimaliseren. Hoewel dit natuurlijk ons werk is, zijn we blij met de attentie vanuit de Stichting Boerderijschool. Wij willen bij deze Evelyne Schreurs, projectleider van Stichting Boerderijschool, bedanken voor deze taart. Onze beider dank gaat natuurlijk naar Anita van den Berg die de Stichting Boerderijschool naar ons heeft doorverwezen!

Steeds vaker is optimalisatie van Wordpress websites noodzakelijk. Hoewel Wordpress zo eenvoudig lijkt is het toch complexer dan menigeen denkt. Door de constante veranderingen bij Wordpress is het noodzakelijk websites goed te beheren en onderhouden. Zo komt binnenkort Wordpress 5.0 uit, die ongetwijfeld weer impact op bestaande websites (thema's en plugin's) gaat hebben. Informeer naar de mogelijkheden die A!tention in kader van beheerde hosting biedt.

Laatste Nieuws


Per 1-1-2021 gaat dBIOM verder onder de naam A!tention ICT.
25 December 2020
Lees meer...
Overname activiteiten van Riset ICT Services B.V.
2 June 2020
Lees meer...
Update websites
24 March 2020
Lees meer...
E-mail marketing
24 March 2020
Lees meer...
Werken vanuit huis zodat het voelt als op kantoor
24 March 2020
Lees meer...
Gegevens wissen conform de GDPR (AVG)
26 February 2019
Lees meer...