Overname activiteiten van Riset ICT Services B.V.

Overname activiteiten van Riset ICT Services B.V.

2 June 2020

A!tention (A!tention Hosting BV en A!tention ICT), neemt met ingang van 1 juni 2020, de activiteiten van Riset ICT Services B.V. (Verder: Riset) heeft overgenomen.

Maurice Friskes, eigenaar van Riset, heeft besloten om zijn focus volledig te richten op zijn hoofdactiviteiten van MF Services B.V.

Riset heeft haar ICT werkzaamheden overgedragen aan A!tention, aangezien Riset overtuigd is van de kracht van deze onderneming en het gegeven dat A!tention alle disciplines met betrekking tot hosting, ICT- en (werkplek)beheer ook in eigen huis heeft. Oscar Geurtsen, systeembeheerder en voor de meeste partijen het aanspreekpunt, zal het team van A!tention in Arnhem komen versterken. Door de overname is de continuïteit van de dienstverlening van Riset gewaarborgd.

A!tention, met een vestiging in Arnhem en Wezep heeft een mooie regionale dekking en beschikt over alle disciplines voor het ontzorgen van het MKB op het gebied van ICT. Zo hebben wij naast Hosting, werkplekbeheer, VOIP e.d. ook ontwikkelcapaciteit voor het maken van websites, webshops en mobiele app’s.

Laatste Nieuws


Per 1-1-2021 gaat dBIOM verder onder de naam A!tention ICT.
25 December 2020
Lees meer...
Update websites
24 March 2020
Lees meer...
E-mail marketing
24 March 2020
Lees meer...
Werken vanuit huis zodat het voelt als op kantoor
24 March 2020
Lees meer...
Gegevens wissen conform de GDPR (AVG)
26 February 2019
Lees meer...