Wordpress optimalisatie

15 oktober 2018

Vandaag een taart van een blije klant, de Stichting Boerderijschool. De Stichting had haar Wordpress website extern laten ontwikkelen maar ze ondervonden problemen. De website wilde niet snel laden en een film op de homepage wilde niet goed afspelen.

Beide zaken zijn door A!tention opgelost door de website te verplaatsen naar onze servers en de gemaakte template te optimaliseren. Hoewel dit natuurlijk ons werk is, zijn we blij met de attentie vanuit de Stichting Boerderijschool. Wij willen bij deze Evelyne Schreurs, projectleider van Stichting Boerderijschool, bedanken voor deze taart. Onze beider dank gaat natuurlijk naar Anita van den Berg die de Stichting Boerderijschool naar ons heeft doorverwezen!

Steeds vaker is optimalisatie van Wordpress websites noodzakelijk. Hoewel Wordpress zo eenvoudig lijkt is het toch complexer dan menigeen denkt. Door de constante veranderingen bij Wordpress is het noodzakelijk websites goed te beheren en onderhouden. Zo komt binnenkort Wordpress 5.0 uit, die ongetwijfeld weer impact op bestaande websites (thema's en plugin's) gaat hebben. Informeer naar de mogelijkheden die A!tention in kader van beheerde hosting biedt.


Wordpress optimalisatie-1 Wordpress optimalisatie-2

Laatste Nieuws


A!tention Narrowcasting ingezet bij LAN-party
19 oktober 2018
Lees meer...
A!tention 3.0
27 september 2018
Lees meer...
Nieuw privacy statement
25 mei 2018
Lees meer...
Samenwerking Scopin en A!tention Hosting
24 januari 2018
Lees meer...
Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!
21 december 2017
Lees meer...